{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Dec 2020

外國唔少人鍾意去露營,為嘅就係能夠遠離繁囂,感受一個大自然嘅寧靜,令平日營營役役嘅身心靈都能夠得到療癒。不過露營呢家嘢唔係個個識、亦唔係個個有時間、更唔係到到都有地方,所以有陣時睇人露營都一樣有同樣效果。就好似呢個日本Youtube頻道「Camp Rock」咁,無論你對露營有冇興趣都應該要睇下!

「Camp Rock」其實屬於近年日本非常流行嘅「唔出樣Youtube」,只不過係其他人就煮飯、打鼓,佢就去露營咁解。佢啲片閒閒地都30分鐘長,而且全程幾乎一句聲都唔出,成條片就係睇住佢紮營、生火、煮嘢食、再食埋。咁你可能會問,有咩好睇呢?一個原因當然係能夠聽到大自然嘅水聲風聲樹葉聲,另一個原因,亦係呢篇嘢屬於深夜系列嘅原因,就係因為佢啲鏡頭硬係唔覺唔覺就影住佢個心口,而佢又成日都著低胸背心仔,結果無論條片係邊個季節拍,你個Mon都係充滿春色!

圖片:截圖自Camp Rock

不過你又唔好以為佢真係掛羊頭賣心口,實際上「Camp Rock」每條片都會提供營地位置,又會提供埋片中用到嘅器具購買Link,而且佢露營技巧純熟、煮啲嘢食又真係好似幾好食,所以就算你唔睇佢個心口,當佢露營資訊咁睇一樣有所得著架!

出口亜梨沙今年28歲,以水著寫真女星嚟講唔算後生,但個份輕熟女人味絕對唔輸蝕比二十出頭嘅青春少女。一舉手,一投足,都散發著誘人女人味,令人難以抗拒。 大家可能都出佢姓氏感到好奇,「出 ...
girls
【深夜】輕熟日本美人「出口亜梨沙」
15 Jan 2021
Youtube演算法真係好神奇,早幾日先睇完畫畫片,今日竟然建議我睇砌高達,或者可能兩者都係「藝術」活動啦。就算大家未砌過/唔識砌高達都唔緊要,希望你睇完以下呢個Youtube Chaneel就會理解砌模型嘅樂趣。 ...
girls
【深夜】日本砌模型Youtube Channel介紹
14 Jan 2021