{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 20 May 2021

經常有人話頭髮就好似女人第二塊臉,一個襯自己嘅髮型能夠大大提升魅力。可惜唔係每個人都可以Carry各種髮型,有人留長頭髮會好睇啲,又有人短頭髮反而更好睇。不過今日介紹嘅「小島みゆ」,就係無論長髮定短髮都一樣咁好睇,真係羨慕死人。

今年28歲嘅「小島みゆ」,細細個嗰陣就立志成為漫畫家或者Model,雖然唔知點解兩者會咁大差異,但明顯佢最終選擇咗後者。喺2014年擔任能量啫喱飲品「inゼリー」代言人出道,其後透過粉絲眾籌方式推出首張個人寫真dvd「はつみゆ」。獲得一定知名度後就加入「Krush Girls」成為一名擂台舉牌女郎,期間上過大大小小綜藝及電台節目,現時係著名自由搏擊賽事「K-1」 舉牌女郎。

雖然「小島みゆ」最終無選擇成為漫畫家,但佢仍然係一個不折不扣嘅ACG迷,每日至少打3個鐘機,閒時就會畫下插畫同漫畫,就連佢隻狗仔個名都係出自薩爾達傳說。佢就希望未來可以喺綜藝節目帶多啲歡樂畀大家,並成為寫真界第一位插畫家。

資料來源:[email protected]_8_[email protected]_8_miyu

有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一個有桃尻美女之稱嘅寫真 ...
girls
【深夜】桃尻美女 日本寫真女星「月城まゆ」
18 Jun 2021
100cm究竟係一個咩概念?當然唔係講緊等於1米或者39吋嗰啲廢話,而係指上圍100cm究竟係咩視覺效果。近年日本寫真界又多咗一位「來勢胸胸」嘅新人加入,「桜井木穂」除咗有100cm,仲要係I Cup罩杯,大家想知咩效果嘅 ...
girls
【深夜】日本寫真界新人 100cm「桜井木穂」
17 Jun 2021