{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Mar 2022

香港嘅選美比賽,經常被人話靚嗰啲就選唔上、選得上又唔會紅。但原來呢個情況唔單單於香港出現,就連日本都曾經出現過同樣情況,好似今晚要同大家介紹嘅「フミカ」,就曾經以「水草文香」之名參加2018年日本小姐選舉,幾年後就成為炙手可熱嘅國民姐姐!

縱然當時「水草文香」參選選美時,被媒體譽為「成屆除咗佢冇嘢好睇」,但最後都係落選收場。不過佢冇放棄到,於2020年以「フミカ」之名進軍水著寫真界,憑著成熟女性氣息、158cm嬌小身材但有35G嘅身材、可以隨便劈個垂直一字馬嘅柔軟身體、再加上一出道就到達極限嘅性感程度,一躍成為「國民巨乳姐姐」。接下來不僅頻頻登上少年雜誌,寫真書亦係出過不停,更有機會出演電影——仲有邊個記得2018年日本小姐冠軍係邊個?

圖片:fu_mi_ka_516 on IG
呢個世界上有一種性感,叫做「反差」,例如一個明明平時形象非常健康清純嘅女仔,突然之間轉行大膽性感路線,通常都會令男士們感到眼前一亮,面紅耳熱。而今日要介紹呢位「新藤まなみ」,就係一個好例子啦! ...
girls
【深夜】清純美人突出全裸寫真 能講五國語言嘅「新藤まなみ」
12 Aug 2022
相學中有云:眼下有痣,桃花旺盛,而對於非常講求人緣嘅藝能界,桃花好亦代表人氣更好如果按照呢個思路,咁今日要介紹嘅呢位「竹內花」理應一入行就大紅大紫。不過事實就唔係咁,係直到近排佢開始轉行水著,露出豐腴 ...
girls
【深夜】美人痣加可愛酒粒 豐腴美人「竹内花」
11 Aug 2022