{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Jun 2022

過往我哋曾經為大家介紹唔少掛羊頭賣心口日本YouTube內容創作者,不過我認為佢哋最犀利嘅,唔係夠膽賣心口、亦唔係佢哋有心口可以賣,而係佢哋能夠諗到啲,正常男人點幻想都幻想唔到,但真係有人拍出黎大家又會乖乖地每條片都睇哂嘅賣心口方法!好似以下呢個YouTube頻道「赤裸々♡エッセンシャルズ」,未發現佢之前,我諗冇人覺得一個「影」可以咁好睇吧?

卻說「My Essentials」其實係一間位於東京嘅…「你懂的」店,而「赤裸々♡エッセンシャルズ (赤裸的Essentials)」呢個YouTube其實就佢咃大概兩個月前創立嘅宣導渠道之一。頻道簡介就話,呢個YouTube本來應該係介紹店內女子嘅日常,但後來佢哋拍咗條片,喺個女仔背後打支大光燈、面前放一塊白布,咁女仔嘅身影就會投射於塊白布之上,隨住個女仔於白布後輕解羅裳,觀眾亦可以清楚睇到佢身上嘅凹凸之處,片段後半個女仔更會側身彈跳,等大家睇到影子嘅跳動……而呢個系列嘅其中一條片,更創下400萬觀看次數嘅佳績!

如果你淨係睇字、或者截圖,你係唔會明呢啲片好睇喺邊,但只要你撳開其中一條黎睇,我包證你一定會感到意猶未盡、欲罷不能!因為你絕對估唔到原來一個影係可以睇到咁多嘢、係可以咁好睇架!

唔少日本女仔自細嘅願望就係加入演藝界,做偶像又好、模特兒又好、演員又好,反正佢哋就係會想盡辦法留喺業界之中成就自己嘅夢想。但同時亦有人選擇急流勇退,從幕前工作退下來。好似今晚要介紹嘅呢位「斉藤優里」咁 ...
girls
【深夜】已成絕唱 已引退的乃木坂46「斉藤優里」
27 Jun 2022
唔少學者、研究都表示,如果情侶想段關係能夠長久、甚至只係性生活得到滿足,最重要嘅一點就係保持新鮮感。而對男人黎講,要保持新鮮感嘅最簡單方法,就係女伴久唔久換下不同造型、扮演唔同角色,明明係同一個人但有 ...
girls
【深夜】造型百變 韓國性感換衫YouTuber「Irene/ 명아」
23 Jun 2022