{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jul 2022

你知道點解有啲女仔明明數字上唔高,甚至可以話係嬌小,但睇落去就好似好高咁嗎?其實最主要係因為對腳嘅比例問題,如果腳 (腰以下) 估身高嘅大部份,咁睇落去就會更加高;如果佢本身就已經唔矮,而個身形比例又好,咁個效果就會更加誇張。好似今晚要介紹呢位「早川みゆき」就係好例子啦!

現年25、身高170cm歲嘅早川みゆき於2019年參加「Miss FLASH 2020」選拔,從敗者組復活進入最終名單,因而打響名堂進入寫真界。2020年開始推出寫真DVD,今年更開始於SUPER GT比賽中搶任賽車女郎,並參加日本Race Queen大賞嘅新人部門獎,日前成為三位受賞者之一。需知道要成為賽車女郎嘅必備條件,就係有對又長又直嘅美腿,早川みゆき可以拎埋獎就證明號稱「身體主要係對腳」嘅佢唔嘢少啦。

但值得一提嘅係,早川みゆき曾經喺一個訪問中透露,雖然佢對腳又細到大都係咁長咁直咁靚,但佢一直覺得自己太肥,甚至曾經試過節食、去美容院希望可以瘦腳,但結果都係冇用。不過自從佢進入寫真界後,對肥瘦適中嘅腳就不停被人讚,先令佢對自己對腳改觀,更明白到原來水著寫真唔淨係關個胸事——畢竟一睇就知早川みゆき啲營養係去哂對腳到。

圖片:miyuki_hykw on IG

曾幾何時,空姐乃係唔少女仔嘅夢想工作,亦係最能引起男性幻想嘅職業之一,不過近年疫情搞到好多空姐都冇工開,唔少人都轉咗工。而今晚要為大家介紹嘅呢位「華村あすか」,曾經亦有一個空姐夢,亦同樣地中途轉咗工, ...
girls
【深夜】差啲去咗做空姐 高身長好身材「華村あすか」
02 Dec 2022
如果有得揀,絕大部男士都係鍾意年輕貌美嘅女仔好多女士喺呢個時候就會跳出黎鬧「你哋膚淺」。但其實佢哋真係錯啦,因為男人嘅膚淺唔係在於「只鍾意年輕女仔」,而係在於「只要佢夠靚同身材夠好,唔理佢幾多歲我哋都 ...
girls
【深夜】熟女的頂峰!日韓混血IG網紅「KIKA」
01 Dec 2022