{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Aug 2022

相學中有云:眼下有痣,桃花旺盛,而對於非常講求人緣嘅藝能界,桃花好亦代表人氣更好——如果按照呢個思路,咁今日要介紹嘅呢位「竹內花」理應一入行就大紅大紫。不過事實就唔係咁,係直到近排佢開始轉行水著,露出豐腴身材之後,星運先開始好起來。

現年24歲嘅「竹內花」,其實早於2016即係18歲時就已經加入日本藝能界,2017年時曾經贏過雜誌《Young Champion》嘅「Miss Young Champion選美」,可見佢嘅外在條件絕唔差。不過佢過去幾年曾經輾轉加入三個不同嘅偶像團體,不過都未能夠成功打響名堂。直到4月時以「專心學業」為由退出偶像團體,結果就專心發展寫真事業,先真正殺出一條血路。

大家睇想都知,竹內花嘅主要賣點,就係佢睇相已經覺得軟稔稔、好好攬嘅「棉花糖Body」,再配上早年紀錄係E,但近來就更新為G Cup嘅豐滿身材,可謂可愛與性感兼備。黎緊9月佢仲會推出第一本個人寫真,唔知大家又有冇興趣入手呢?

圖片:hanadanya_ on IG

大家有Follow下啲香港IG靚女,都知依家係人都會Post下泳衣照、性感照呃Like,你或者會想像,喺寫真風氣更盛行嘅日本,女藝人喺社交媒體出下性感相係平常嘅事,但對於今晚要介紹嘅呢位「森みはる」就唔係啦!因為大家 ...
girls
【深夜】甜美偶像再嘗性感!「森みはる」將推第二本寫真!
29 Sep 2022
雖然大部份男士都看重女仔嘅身材,但比起「冇身材」更令男人嘅害怕嘅就係「假身材」。事實上無論邊個地方,都有女仔因為身材太好而被質疑有後天加功,大部份女仔都會選擇唔回應,但日本寫真女星「鈴木ふみ奈」就決定 ...
girls
【深夜】為證真材實料 「鈴木ふみ奈」首次公開「全露」照!
28 Sep 2022