{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Oct 2022

近年唔少女仔都鍾意著瑜伽褲周圍去,無論係行山做Gym,定只係平時行街食飯,只要你出街,就總會見到有條瑜伽褲喺左近。但同時坊間就有人話著瑜伽褲好肉酸,網上仲不停出現「批鬥」瑜伽褲嘅言論。其實瑜伽褲又係唔係真係咁乞人憎?我哋不如又睇睇日本寫真女星「川瀬もえ」著瑜伽褲係咩光景呢?

現年28歲嘅川瀬もえ於2019年前都只係一名普通OL,後來簽約寫真界名門「01familia」開始作為寫真女星出道,身高168cm嘅同時以賽車女郎身份活躍於賽場,更曾贏得2021年日本Race Queen大賽嘅冠軍——你覺得呢段嘢好熟口面?係呀,因為我哋年頭先介紹過佢架咋其實。

但你又唔好以為再介紹佢因為佢我懶,事關我發現佢舊年原來有幫《Young Dragon Age》拍攝一輯寫真,其中一個Look正正就係大家熱話嘅瑜伽褲造型。就咁睇啲相,相信冇人會否認佢著瑜伽褲真係好正,所以「瑜伽褲好肉酸」呢個說法可謂不攻自破。況且一個「值得拍成寫真嘅主題」,依家有人著出街任你睇喎,你唔係應該同人哋講返聲多謝咩?

IG:kawasemoe

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022