{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 05 Dec 2022

咁多年黎,相信大家都喺IG睇過唔少靚女,但唔知係咪睇得多,大家有冇好似我咁,覺得睇啲大家都識嘅靚女已經滿足唔到?反而睇啲依家冇人識,但你深信佢未來會紅嘅靚女,反而更加開心?如果係咁,你就應該會好鍾意以下呢位「藤本沙羅」啦!

現年19歲嘅藤本沙羅,目前IG只有七千零個Followers,Twitter亦只係得八千零個,絕對可以話係名不經傳。而佢目前嘅最大成就,就係早前於《週刊Magazine》主辦嘅Miss Magazine選美比賽中,獲得審査員特別賞。由於Miss Magazine過去曾經捧出唔少歌手、演員以至寫真偶像,所以佢亦被視為日本演藝界潛力股之一。

目前讀緊大學嘅藤本沙羅,有15年芭蕾舞經驗,更曾經獲得出國留學嘅資格,所以身體除咗非常緊實之外,柔軟度仲相當高。再加上162cm高身材,可愛清純嘅臉蛋,相信未來一定能夠達到更高嘅位置!到時大家就可以同人講,「我好耐之前已經睇外佢」啦!

IG:fujimoto_sara_official
大約一年前我就同大家介紹過日本小姐出身、憑住柔軟豐滿身材於寫真界大放異彩嘅「フミカ」,當時我就提到,フミカ嘅一大特色係由出道起嘅寫真尺度就已經非常性感,距離全裸幾乎只有一步之遙。咁大家都知尺度呢家嘢, ...
girls
【深夜】國民巨乳姐姐「フミカ」挑戰極限 推全裸寫真
01 Feb 2023
早幾日同大家睇過今年40歲、Keep得勁好,仲離咗婚無耐嘅杉原杏璃復出拍寫真集,相信勾起大家唔少回憶。而近日另一個同樣四十歲、同樣Keep得勁好,同樣搞緊離婚嘅寫真女星「熊田曜子」亦成為日本傳媒報導對象,不過今 ...
girls
【深夜】40歲熊田曜子控丈夫家暴 反被爆出與多人偷情
30 Jan 2023