{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Jan 2023

隨住網絡興起,唔少女仔唔需要透過主流媒體,單靠社交網絡就已經可以於短時間內累積一定人氣。好似我今日要為大家介紹嘅呢位「要あい」,喺短短一年多啲,就已經於各大社交平台累積超過15萬Fans。而個原因好簡單,就係佢同個名一樣,令大家非常「愛 (あい)」,非常想「要」!

要あい係一個大約於2021年10月左右,開始參加日本攝影會嘅寫真網紅,雖然佢IG、Twitter、TikTok加埋嘅有超過15萬Fans,但網上能夠搵到嘅個人資料並唔多,只係知道佢身高有162cm,而且係8月27日生日。不過我相信大家都唔會在意,甚至根本就唔會睇我寫緊啲咩,事關要あい最大賣點,就係佢超白晢嘅皮膚,以及一著泳衣就幾乎倒出黎嘅超豐滿身材。作為男人根本就唔需要佢幾歲、邊到出世,總之一見到就係好想要,好想愛!

而雖然要あい目前未有登上少年雜誌,所以未有傳統嘅寫真,不過佢嘅IG、Twitter就Keep住有靚相更新,而且每張都非常實用。相信都能夠滿足各位啦。

IG:kanameai08

香港地地方淺窄、加上大家生活繁忙,浸浴呢家嘢通常都係去Staycation先有閒情逸志做。不過對於日本人黎講,浸浴、浸溫泉可以話係生活習慣之一,甚至有人嘅興趣就係週圍咁浸。好似今日要介紹呢位「高山みれい」咁,就 ...
girls
【深夜」熱愛浸浴的童顏寫真女星 「高山みれい」
07 Feb 2023
縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023