{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Feb 2023

大約一年前我就同大家介紹過日本小姐出身、憑住柔軟豐滿身材於寫真界大放異彩嘅「フミカ」,當時我就提到,フミカ嘅一大特色係由出道起嘅寫真尺度就已經非常性感,距離全裸幾乎只有一步之遙。咁大家都知尺度呢家嘢,通常都只有越黎越大,所以フミカ於黎緊推出嘅第二本個人寫真,就踏出埋嗰一步,正式全裸上陣。

フミカ將於2月10日推出第二本個人寫真《Fumika by HAJIME SAWATARI》,而為其掌鏡嘅就係有60年拍攝寫真經驗嘅日本攝影師沢渡朔。フミカ於寫真中再次活用佢嘅「軟體」技能,於森林海邊等大自然環境中盡力展現毫無贅肉、健康膚色嘅好身材。雖然就唔係フミカ首次全蝶上陣拍攝寫真,但從日本雜誌公開嘅部份寫真,就可以見到某啲相需要「遮蓋」先可以刊出,可以想像寫真內容非常接近「露出重點」,令人非常期待。

フミカ曾經係酒店服務員,亦曾進入美容行業,後來以水草文香參加日本小姐選美,雖然未能奪冠,但就令佢成為寫真偶像。而由其出道開始,其寫真風格就已大膽著稱,並且令佢迅速走紅。今次寫真集被稱為佢嘅「Last Nude (最後裸體)」作品,或者代表佢以後會稍為收斂,大家要把握機會欣賞啦。

IG:fu_mi_ka_516

早前曾經為大家報導過,日本流行文化研究學者指出「AKB48」成員數大跌,似乎處於危急存亡之秋。事實上唔單止AKB48,其他女團亦面臨同樣困境。好似AKB嘅姊妹團NMB48咁,自過去幾年就已經有數十名團員「卒業」,當中更 ...
girls
【深夜】笑顏美乳王道寫真偶像 「本郷柚巴」離團後更成熟
19 Feb 2024
唔少日本女星都好早就出道,甚至好細個就開始拍寫真,所以就算上一次同大家介紹佢已經係幾年前,但依家一睇佢都仲係「十八廿二」。好似今晚呢位「豊田ルナ」咁,早於2021年我就已經介紹過佢,但原來佢舊年先真正年滿 ...
girls
【深夜】溫故知新 去年剛成人的「豊田ルナ」
16 Feb 2024