{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 May 2023

大家都知,日本女仔普遍都唔會太高,所以生得高嘅女仔,一係就去做模特兒,一係就去做賽車女郎,而近年唔少賽車女郎亦會踏足埋寫真界,令寫真界出現唔少高身長美女,好似呢位「七瀬なな」咁就係其中之一啦!

現年23歲嘅七瀬なな,係日本賽車女神團體「Pacific Fairies」嘅成員之一,去年更贏埋日本賽車女郎大賞嘅新人部門冠軍,被稱為「賽車女郎新人王」、「新女主角」。佢於接受訪問時表示,其實自己高中二年級時就想做賽車女郎,佢話當時自己已經有165cm高,喺家鄉算係異類,但後來有人同佢講,如果佢去做賽車女郎的話,身高就係優勢,於是啟發咗佢出道嘅心。

不過佢冇立即行動,而係等到畢業後做咗3年嘢儲夠錢之後,先決心參加目前團體嘅試鏡,仲要未知結果就已經決定搬去東京住,結果唔單止成功加入團隊,後來仲拎埋賽車女郎新人獎,最近仲獲《週刊Playboy》邀請初嚐寫真,睇黎未來嘅發展亦會更好!

IG:nn.nanase

早前曾經為大家報導過,日本流行文化研究學者指出「AKB48」成員數大跌,似乎處於危急存亡之秋。事實上唔單止AKB48,其他女團亦面臨同樣困境。好似AKB嘅姊妹團NMB48咁,自過去幾年就已經有數十名團員「卒業」,當中更 ...
girls
【深夜】笑顏美乳王道寫真偶像 「本郷柚巴」離團後更成熟
19 Feb 2024
唔少日本女星都好早就出道,甚至好細個就開始拍寫真,所以就算上一次同大家介紹佢已經係幾年前,但依家一睇佢都仲係「十八廿二」。好似今晚呢位「豊田ルナ」咁,早於2021年我就已經介紹過佢,但原來佢舊年先真正年滿 ...
girls
【深夜】溫故知新 去年剛成人的「豊田ルナ」
16 Feb 2024