{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Nov 2023

如果大家記憶力唔錯,應該會記得去年我就同大家介紹過「風吹ケイ」呢位上圍達到105公分 (約41吋) J Cup嘅「100分女孩」。咁點解咁快我又搵返佢出黎介紹多次呢?係咪因為我留意到你哋班人見到「夠大」反應就好呢 (BTW,數據顯示你哋係)?其實並唔係咁簡單,而係我留意到佢呢一年嘅身材,竟然變得更加唔科學!

係,我知,105cm呢個「客觀數字」本身就已經相當唔科學,據報佢去年出道後身材仲由I Cup升級升到J 級,就更加可以話係進入「玄學」嘅境界。但今次我想大家留意嘅重點,並唔係佢個心口,而係想睇大家望低啲,望下佢條腰!事關以佢嘅身材,再加上167cm身高,「風吹ケイ」一直畀人嘅感覺都係「肉感」,甚至可以話「大隻」。但你睇佢腰部線條其實相當緊緻,仲離譜到竟然有兩條非常明顯嘅馬甲線!某啲甫士更可以見到兩邊腹部深深凹陷,真係唔知佢點可以喺心口越黎越豐滿嘅前題下,練出如此結實嘅腰身!

而睇黎佢亦深知自己條腰幾有話題性,所以近來嘅寫真——順帶一提,佢不論係寫真DVD定雜誌寫真嘅產量都超高——都改以「腹筋 (腹肌)」為賣點。唔知各位又覺得佢心口定條腰更加吸引呢?

IG:kei_fubuki_

AKB曾經係日本偶像界首屈一指嘅天團,但近年因為Kpop興起以及團體內部問題,其人氣早已從高峰滑落。挽救團隊人氣嘅最快方法,或者就係捧出一位極具注目度嘅新代表人物。而今晚要介紹嘅呢位「正鋳真優」,或者就係佢 ...
girls
【深夜】被寄予厚望的AKB新星?「正鋳真優」名字超稀有
21 Jun 2024
唔少人曾經講過,能夠將自己嘅興趣變成事業係一件好幸福嘅事。如果係咁,今晚要介紹嘅呢位「花雨」,就應該係個好幸福嘅人。事關本來係個OL、閒時興趣係自拍性感寫真放上IG嘅佢,近來真係正式進軍寫真界。相信大家睇 ...
girls
【深夜】為與趣自拍寫真的OL 「花雨」
17 Jun 2024