{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 06 Mar 2024

自從綾瀨遙、石原里美等上代女神結婚,日本女星有村架純就接任成為新一代日本女神,近年於多個「理想老婆」、「理想女朋友」、「理想外貌」等排行都榜上有名。但如果要雞蛋裏挑骨頭嘅話,有村架純最「弱」嘅可能係佢嘅身材。咁如果我話近來日本多咗個號稱「巨乳版有村架純」、上圍達到110cm嘅「田野憂」,相信大家都會好有興趣啦可?

去年平安夜先迎來20歲生日嘅「田野憂」,其實直到今年年初都只係一個普通大學生,但由於110cm(約43寸)L Cup身材實在太過驚人,所以去年尾被經理人公司發掘後就火速出道,並於1月底為日本《週刊Post》獻出處女寫真,而且直接登上封面,結果一鳴驚人成為銷量冠軍。速度快到連維基百科專頁以及IG都未有就已經成為日本寫真界街知巷聞嘅頂級新人。

有於出道時間尚短,目前市面上冇太多「田野憂」嘅寫真照,關於佢嘅個人資料亦非常稀缺。不過就憑佢嘅身材、成績,相信佢嘅寫真、訪問一定隆續有黎,到時再同大家跟進報導呀下。

X:_yu_8_8

日本係一個對紋身相當敏感嘅國家,就算你係外國人,就係你唔係「雕龍雕鳳」,都好可能因為紋身而被禁止出入大眾溫泉,更惶論藝人於大眾媒體中露出紋身。不過近年日本對於紋身嘅睇法似乎略有鬆動,例如K-1格鬥上月終 ...
girls
【深夜】紋身解禁 韓系日本辣妹「PyunA」
19 Apr 2024
近年潮流興「Y2K」(當我都拎黎講嘅時候,個潮流好可能就黎過),大家應該都見到唔少依家十八廿二嘅少女、著住我哋十八廿二時候風格嘅衫粗略地講,即係「MK妹」!但「MK妹」其實不限於打扮,其實仲描述緊當年某部份 ...
girls
【深夜】日本王道MK妹!人生進程超快嘅「小田愛実」
17 Apr 2024