{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Jun 2024

雖然話大部份人睇AV時都會直接將「有著衫」嘅部份快轉,但咁唔代表女優同製作團體可以求其拍「有著衫」嘅部份,事關「少人睇」都仲係「有人睇」,拍得好甚至可以成為網上熱話。好似日前日本女優「咲野瑞希」,就遇到件一樣嘅事啦。

 
 

卻說今年2月時,「咲野瑞希」拍咗部…呃…不同課外活動女子遇上鹹濕佬嘅作品(NHDTB-850),而當中佢就飾演一名參加弓道部嘅女子。作品劇情本身都係大家都諗到嗰啲,相信唔需要我贅述,但為咗配合主題,所以「咲野瑞希」喺戲肉開始之前,係需要真係射幾下箭,而正正就係呢幾下箭,吸引到一名本身係弓道愛好者嘅觀眾於販賣頁面留言:

「我係一個弓道三段,每次我睇到以弓道為主題嘅AV時,我都只會覺得『你要小心啲拎把弓』、『件袴咁著會整污糟』,所以每次都要說服自己『呢部只係AV黎』。但今次我就見到女優身上散發住只有熱愛弓道嘅人先有嘅氣質,甚至比起我更加熟練,係我嘅完敗。全國嘅弓道愛好者,你哋都要買呢部作品呀!」

 
 

而近來呢個留言就被「咲野瑞希」發現,並截圖放上自己嘅X(Twitter),結果呢段「佳話」就成為日本網絡嘅熱話,甚至仲有主流媒體報導,令帖文吸引到超過5200萬次觀看、19.5萬個讚好,2.6萬次轉發。

眼見帖文如此受觀迎,「咲野瑞希」補充指,自己高中時正正係弓道部嘅部長,所以先會對弓道如此熟稔,而佢亦乘機於X上推銷一波,指作品目前做緊特價,希望大家都可以多多購買。隨後佢又再爆料,拍自己當年參加弓道部時,被一位副顧問老師性騷擾,所以於作品亦用咗呢個老師嘅名。

男人,通常都係膚淺嘅。我哋會留意到一位女性,絕大多數情況下都因為佢嘅外貌或者身材;但男人,同時係複雜嘅,因為我哋要愛上甚至仰慕一位女性,好多時都係因為對方嘅才華。咁你話呢個世界有冇一個才貌俱全嘅完美嘅 ...
girls
【深夜】高身長美女作家 文青女神「青戸しの」
17 Jul 2024
中國傳統思想認為「女子無才便是德」,但黎到21世紀呢句嘢已經完全不合時宜,現代女性唔單止要外表亮麗,仲要多才多藝先算係「得」。而按照呢個標準,今晚要同大家介紹嘅呢位「藤渡小百合」就一定係「好得」,事關佢 ...
girls
【深夜】格鬥技 X 看護師 「藤渡小百合」寫真出道!
15 Jul 2024