{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 25 Jun 2016
OKOK,我知我係好無聊,但我真係好想同大家介紹以下呢幾位連「阿王」郭富城個IG Account都有Follow嘅女仔s!話說因為我成日上Instagram搵靚女介紹畀大家,所以我IG個「探索」頁都係充斥住來自不同地方嘅靚女。然後咁啱有一日,畀我發現到以下呢個女仔!

圖片:catherinehuiii on instagram


呢個Catherine中文名叫「惠欅喬」,雖然你未必認得佢,但其實佢係2014年紐約華裔小姐嘅冠軍,之後代表紐約出戰2015年國際中華小姐,仲奪得季軍。之後就返返紐約繼續學業。

呢啲其實都唔係重點,重點係我發現原來「阿王」都有Follow佢!



咁作為城中少有嘅鑽石王老五,啲女友又一個畀一個後生,喺Instagram上Follow下靚女又有幾閒呀?之但係我就諗,阿王會唔會都偷偷地Follow埋唔少靚女呢?於我即刻禁入佢個IG睇下,發覺414個追蹤名單入面,雖然就唔算好多靚女,但都有唔少值得大家Follow埋一份嘅!所以就有以下呢個「阿王都有Follow的IG女s」名單啦!

黃一琳

北京出身,大陸模特兒加歌手,曾經參加日本「KOBE COLLECTION」,亦曾出演多部大陸網劇、電視劇。

圖片:ulin11 on instagram


李元玲

馬來西亞華人,師從李雲迪,係一名鋼琴家。曾經同吳卓羲蝕緋聞,2014年參演張家輝執導嘅《盂蘭神功》。

圖片:cathrynli on instagram


Lily Maymac

澳洲模特兒。最出名嘅事跡唔係被阿王Follow,而係韓國人氣男團「EXO」成員燦烈於2月開始Follow佢,引起小部份瘋狂Fans不滿,繼而搔擾燦烈本人……唔明?其實都唔使明。

圖片:lilymaymac on instagram


Joannabelle 貝兒

09/10年馬來西亞環球小姐冠軍。目前於香港發展中。

圖片:joannabelle_nlv on instagram




佢著啲衫特別好睇架真係
girls
靚女加成 韓國女裝店老闆「Baglelin」
23 Aug 2019
留低擊傷你的石頭,從錯誤裏吸引~
girls
奇妙的質感 Polina Aura
22 Aug 2019