{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 04 Dec 2018
【Netfllix洩露】《Black Mirror》第五季 疑歐美12月28日上架

早前我地都曾報道過netflix 的劇集 《黑鏡》將成為首個有得玩選擇劇情的Netfix劇集,假如你好有興趣想玩下睇下,相信機會來了,因為有理由相信套劇12月28日就會上 (當然暫時相信是歐美地區!) ,因為據外國轉來消息,有所謂網民( 我認為是媒來!)意外發現左第5季的首播日期同第一集的劇目。

話說Netflix官方Twitter 帳號@NXonNetflix「好唔小心」咁寫左相關資訊出來發佈左然後又好謹慎地馬上刪除左意外流出的資訊,又咁橋比長期捕住帳號的忠心粉絲Cap到圖。於是,大家就傳12月28號就係播映日期。當然馬上就有人比證據支持指正如去季此劇一向都係有傳統係全年最後一個週五上架!最初的說法其實都係“黑鏡”的新劇集將在2019年開始之前首次亮相,因此洩露的發行日期與最初提示無誤 。暫時 Netflix扮哂蟹不置可否無回應!!

而且據說首一集劇名叫做「Bandersnatch」,之後網上討論又有知心友爆出,這不就是第三季其中一集《Playtest》個集裡面其中一個shot 影到的一本雜誌封面上面嘅電子遊戲機名單其中一個名一樣囉!大家搵返來睇發覺「嘩」係喎~~~ 如此強大的忠心粉絲,大家當然懷疑其實咪就係Netflix自己玩爆料囉!

唔通而家正正常常公佈播出日期真係無人理?要搞場大龍鳳又解密又意外流出去引發全球報導? 對Netflix你贏,我都打緊呢篇野!!

【影音創意新品】BassMe可穿戴式隨身超低音炮Subwoofer擺明打心頭低頻 音響影音發燒友大多數對低頻情有獨鐘,追求刺激埋身的低頻誘惑,睇戲加超低音聽得多,耳機超低音你見過未?帶住耳機又想做低音魔人,介紹 ...
hobby
【影音創意新品】BassMe可穿戴式隨身超低音炮Subwoofer擺明打心頭低頻 ... ...
19 Dec 2018
希望到時電影隻超音鼠出場時,可以Keep住靚靚仔仔,唔好畀人搞到核核突突咁啦。
hobby
令人崩潰!!《超音鼠》真人版最新海報登場
19 Dec 2018