{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 10 Jan 2019

唔記得巴打有冇印象,之前MenClub介紹過兩本性感絲襪參考書《よむタイツペール》同埋《よむタイツ セピア》,呢兩本絲襪參考書特別在二次元同三次元神同步地登場,一邊係繪師よむ‏畫嘅黑絲女女,而另一邊就係著住黑絲嘅cosplayerあまつ様,兩個同一服飾同一造型兼同一甫士,無論係鍾意二次元定三次元嘅你,一樣滿足得到!而最近,呢位咁出名嘅黑絲繪師よむ就有重大消息公布,就係繼《星期一的豐滿》同埋《很想被人用一臉嫌棄的眼神把内褲給我看》之後,よむ嘅黑絲插畫作品都改編成動畫喇!

よむ嘅黑絲作品將會改編成動畫《みるタイツ》,意思就係「睇絲襪」,而喺初公開嘅PV入面,就出現咗三位黑絲JK,分別係「藍川レン」、「中紅ユア」同埋「萌黃ホミ」,佢哋三人嘅黑絲丹數分別係30、60、110。

動畫《みるタイツ》由よむ本人擔任故事原案,小川優樹監督,系列構成由丸戶史明負責,日比野ゆかり做角色設計,另外橫濱動畫Labo擔綱製作,真係好好奇呢系列嘅黑絲動畫內容係關於咩呢?

實在太令人感動!
hobby
【里程碑】Derrick Rose突破1萬分啦!
16 Jan 2019
【PG-13版死侍引進】大陸版死侍宣傳海報有心機 我地香港人一早上年5月已經睇左限制級全版本的死侍,北方限界街以北比較遠的祖國,1月25日才正式上映死侍2,雖然我深信對於大陸上畫死侍,好多本地市民都套用死侍 ...
hobby
【PG-13版死侍引進】大陸版死侍宣傳海報有心機
16 Jan 2019