{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 07 Jan 2019

FA Cup曼聯成功以2:0擊敗雷丁晉級,新領隊蘇斯克查帶隊豪取5連勝!不過,呢啲都唔係呢場比賽最引人注目嘅事,因為呢場比賽最搶鏡嘅係曼聯後衛菲爾鍾斯。

一次與雷丁前鋒Danny Loader相撞後,鍾斯倒地但卻不幸頭部率先落地,整塊面痴住草地,意外地佢個額仲要同個地下磨擦磨擦下有少許燒傷,其傷狠非常明顯留喺額頭上。


作為一名足球員,鍾斯意外地經常喺比賽期間出現不同的表情,因此被網友稱為「表情帝」。如果要數鍾斯喺比賽入面究竟有幾多經典表情,相信真係要數番幾日,張張都係令人笑到停唔到。

而家我地就一齊重溫一下佢豐富嘅表情啦!

正常樣嘅鍾斯

提一提伊巴謙嘅偶像就係巴西人朗拿度
hobby
【唯一】伊巴謙莫域:「世界只有一個朗拿度,就是巴西那一位。」 ...
06 Dec 2019
【美國電影】真人版花木蘭推出已修改的第二版預言眾星華麗登場 花木蘭電影重新補拍完又推出新預告,我相信大家有興趣睇的已經大清早追住睇左,無興趣睇的我都想同大家好好探討一下幾個問題!第一.中國觀眾的電影 ...
hobby
【美國電影】第二版預告眾星華麗登場《花木蘭》榮光歸何處? ... ...
06 Dec 2019