{ SKIP }
文:MenClub 熊熊  圖:互聯網
POSTED ON 09 Jan 2019

早兩日,日本官方放出一條《機動戰士高達 鉄血的孤兒》嘅新PV,當大家估緊係咪有新一季嘅動畫時,即時已得官方證實係一款「手遊」嘅宣傳影片。而主題正正係用上《機動戰士高達 鉄血的孤兒》,以故事嚟睇,哩套《高達》係一套比較唔太傳統嘅故事,所以都贏得唔少口碑,所以以本作作為主題,都係一個幾啱嘅決擇。

主角就係哩位少年啦!當然三日月都已經瓜咗,唔會再搵返佢,但究佢會同鉄華団班人有無咩關系呢?而睇返機體,似係緊接住第二季嘅劇情。

究竟哩部同狼王巴巴托斯有八九成似嘅機體,會唔會都係巴巴托斯呢?定係又係複製品呢?

日本好興嘅應援團,哩隻GAME 都有,有啲可有可無嘅贈品送返啦......

官方暫時都未有咩資料公佈,只得平台同免費下載兩樣。連遊戲類別都未有。

當動畫咁睇下個 PV 啦!以手提遊戲嚟講,高達做主題都有好多,摺埋嘅都唔少,哩隻嘢乜都未有就出PV,暫時當消息咁睇算,持觀望態度。

《機動戰士高達 鉄血的孤兒》手機遊戲

平台:iOS, Android
售價:免費下載(內含課金)
遊戲類別:未定
推出日期:未定

資料來源:鉄血的孤兒
提一提伊巴謙嘅偶像就係巴西人朗拿度
hobby
【唯一】伊巴謙莫域:「世界只有一個朗拿度,就是巴西那一位。」 ...
06 Dec 2019
【美國電影】真人版花木蘭推出已修改的第二版預言眾星華麗登場 花木蘭電影重新補拍完又推出新預告,我相信大家有興趣睇的已經大清早追住睇左,無興趣睇的我都想同大家好好探討一下幾個問題!第一.中國觀眾的電影 ...
hobby
【美國電影】第二版預告眾星華麗登場《花木蘭》榮光歸何處? ... ...
06 Dec 2019