{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 04 Feb 2019

據最新嘅消息指,英國航空事故調查局已經確認,喺英國海峽嘅海底下發現載有本前往卡迪夫城報到嘅足球員Sala及機師David Ibbotson的失蹤飛機殘骸。

大慨個多星期前,這部載有足球員Sala的私人飛機,喺飛往英國卡迪夫城嘅途中消失於雷達探測之中。隨後當局已經即時派出搜救隊,但未有搵到任何有關飛機嘅物品。

經過幾日嘅搜救後,當局已經放棄繼續搜索,因此Sala的家人發起眾籌搜尋經費,最終獲得唔少球星嘅相助,最終搜索再度進行。

最終,經過一輪搜索後,終於喺海底發現呢部失蹤飛機嘅殘骸,但可惜嘅係暫時仍未發現Sala及機師,只是大部份人都相信Sala及機師已經葬身大海,生存嘅機會已經等於零。

雖然Sala嘅遭遇令人婉惜,但最終能夠尋回失蹤的飛機,亦都可以叫做為Sala及機師的家人了結一個心結。

3
新漫畫連載沒有草薙素子的《攻殼機動隊:THE HUMAN ALGORITHM》 各位《攻殼機動隊》的支持者,除左2020年有全新的《攻殼機動隊 SAC_2045》由草薙素子作為主角,描述公安 9 課與眾多恐怖份子對抗的故事外,昨日網 ...
hobby
新漫畫連載沒有草薙素子的《攻殼機動隊:THE HUMAN ALGORITHM》
17 Sep 2019
【你睇左未?】全新《侏羅紀世界》微電影8分鐘免費播放 侏羅紀又回來了,2015年的《侏羅紀世界》(Jurassic World),成功令大家又一次重回《侏羅紀公園》(Jurassic Park)的回憶,並成功為侏羅紀帶來新系列, ...
hobby
【你睇左未?】全新《侏羅紀世界》微電影8分鐘免費播放
17 Sep 2019