{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 04 Feb 2019
【超級碗同時帶來】Toy Story 4最新廣(預)告

 全美最大盛事,除了球賽本身外,相信大家都同意,廣告時段都係經典,今年除左有Marvel英雄片落電影廣告,還有同公司的迪士尼Pixar’s的 “Toy Story 4”,雖然夏天至上畫,但呢個超級碗假日已經急不及待發出第三個預告片,今次有牧羊女同胡迪以及落難受困的巴斯光年。

 

預告!到人類的遊戲嘉年華會埋,有牧羊女同胡迪,而另一進廂巴斯光年好像遇到麻煩被人困在遊戲攤位

呢個新廣告讓我們第一次睇到Bo Peep在電影當中,她的冒險新風格造型在上個月已經公佈左。

在下面睇到的是Toy  story4電影的超級碗廣告:

大家賽前記得做夠熱身呀!
hobby
【渣馬Are you ready】三項鐵人教你四招簡單賽前熱身!
15 Feb 2019
【期待笑片】Anne Hathaway加「Fat Amy」Rebel Wilson拍檔《圓美大盜》騙男人錢 早兩日出左一段相當爆笑好睇電影新作預告,是來自大牌天后Anne Hathaway和近期熱爆搞笑「Fat Amy」Rebel Wilson的拍檔新電影《The ...
hobby
【期待笑片】Anne Hathaway加「Fat Amy」Rebel Wilson拍檔《圓美大盜》騙男人錢 ... . ...
15 Feb 2019