{ SKIP }
文:MenClub 熊熊  圖:互聯網
POSTED ON 07 May 2019

馬沙,一個睇高達嘅人唔會唔知嘅名,但喺《高達Z》入面,佢嘅身份就變咗由敵對派系,變咗主角果方,化名為古華多洛。依舊着上標誌嘅紅色,初期駕駛嘅力奇戴亞斯都係紅色,點隱藏都散發住男神馬沙嘅氣色。而之前我哋介紹過嘅《GGG》(Gundam Guys Generation) 就推出過兩次馬沙為主題嘅Figure,今次輪到古華多洛。

身裁靚到呢!制服依然故馬沙嘅全身搶眼鮮紅色。招牌黑超都可以除咗佢,Show 返個靚仔樣出嚟。塗裝方面,保持《GGG》一貫嘅高質。不過有樣奇怪,講就有附專用座,但就已公佈咗嘅圖片嚟講,就唔見個座係點,不過睇返以往嘅《GGG》系列,個座都係精品之一,唔知會唔會係企咗喺百式度呢?男人都喜歡嘅男神,你值得擁有一隻!

依家預定版更加附送限定插畫一張,聲稱係特製嘅...

GGG 古華多洛 Figure

開定日期:2019年5月7日止
推出日期:2019年7月預定
售價:12,000円(未連稅)
全高:~220mm
質材:PVC、ABS
產地:中國

資料來源:古華多洛
新宣傳片同時發佈!
hobby
《魔神英雄傳 七魂的龍神丸》4月10日正式播出!
25 Feb 2020
【真係香薰?】麥記網絡創意商店推出「足三兩」漢堡味香薰蠟燭 如果有「漢堡味」的香薰蠟燭,可以在家點燃「麥記」的味道,你會唔會有興趣?不過已經遲左啦,外國麥當勞(同中國及香港唔同公司!)官方創立網絡 ...
hobby
【真係香薰?】麥記網絡創意商店推出「足三兩」漢堡味香薰蠟燭 ...
25 Feb 2020