{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 27 Jun 2019
【宇宙星夢情深】Marvel傳招攬Lady Gaga加盟《銀河守護隊3》與畢列·谷巴再續情緣

Marvel 繼續開創讓全部紅星加盟MCU的星級陣容,最新驚喜力作是近日熱傳有消息指 Lady Gaga 將會加入 Marvel配音做浣熊 Rocket 的愛人 Lady Lylla,提一提大家浣熊 Rocket電影中是由畢列·谷巴配音,即係《星夢情深》的一對戀人有望化身成浣熊和水獺在MCU的銀河守護隊3裡面再續情緣,一旦成事,Marvel會唔會音樂劇化?!佢地的對白會唔會唱住出來….不過相信9成人都樂於見到Lady Gaga的加盟,導演 James Gunn早前係訪問係講過Rocket 將會佔很重戲份,如果加入佢同Lady Lylla的宿世情份,聽到都興奮到要去聽返首I'll Never Love Again….

根據Marvel漫畫浣熊Rocket係有一隻水獺女朋友名字叫Lady Lylla,該角色係1982年首次出現,而電影中畢列·谷巴配音浣熊剛好就同水獺Lady Gaga構成絕配,一唸就可見佢地又可以係Marvel宇宙再續前緣,都唔駛開《星夢情深》2,當然暫時這些都是傳聞,一切都未被當時人證實,但就傳到似層層傳到大家興高采烈。

要是Lady Gaga真係能夠同谷巴再一次在銀河守護隊3合作,佢地的化學作用勢令《銀河守護隊3》成為最受期待的MCU電影,但係呢個關系和陣容下,星爵同雷神都唔駛再爭邊個話事,全部企埋一邊聽浣熊同水獺唱歌啦!!

【夜神月之後】《死亡筆記》推出全新短篇故事! 近日日本著名漫畫家小畑健正在日本東京舉行小畑健工作30周年畫展展出原畫作品包括:《死亡筆記》、《棋魂》和《PLATINUM END~明日的天使~》等知名大作,而在這 ...
hobby
【夜神月之後】《死亡筆記》推出全新短篇故事!
15 Jul 2019
陪住大家成長嘅主機,一部一部咁mini 復刻推出,紅白機、超任、megadrive、NEOGEO,連最細年資嘅PS都推出埋,中間仲有邊部未推出?咪就係佢 - PC-Engine 囉!之前已經發佈消息將會跟上潮流推出,今日(7月15號)官方終 ...
hobby
趕上潮流,PC-Engine Mini 復刻機推出
15 Jul 2019