{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 10 Jul 2019
【流行經典50年】深田恭子姐姐新廣告扮《山T女福星》阿琳

嘩!好老餅呀!山T女福星係你爸爸J的媽?日本著名漫畫家高橋留美子的作品山T女福星曾經係永恆「亞洲電視」播映過的動畫,可以說開了日本爆笑漫畫的先河。而且當年來講女主角超性感,今年36歲的深田恭子最新就為「東京ガス」代言廣告,化身成山T女福星女主角阿琳,不過身上布料同動漫比就略嫌太多,如果你唔知咩野係山T女福星問下你媽你爸有無J過!?定還是你不知誰是深田恭子………………

 

「東京ガス」最新的廣告請到日本人氣姐姐深田恭子以及寺田心出演,扮演老牌日本動漫山T女福星的主角,呢部高橋留美子老師作品當年好紅的(我其實無印象!),深田恭子所使用的能力,甚至廣告中唱的歌是當年主題曲「ラムのラブソング」的改編版,當年香港是ATV播映此動畫,唔知有幾多朋友有睇過!!

 

不過我覺得深田恭子姐姐雖然已熟女之齡,但依然非常可愛,每一個動作都好吸引,果然是性感女星深田恭子,呢個廣告看來是非常成功,話時話「東京ガス」其實係咩野公司來的呢??

【年度巨片】經典延續《未來戰士:黑暗命運》釋出首回預告 可能我們都老了,電影好像愈來愈多由細睇到大的經典,《未來戰士》算是經典中的經典嗎?反正第六部未來戰士又來了,更霸氣的是經典的名字全部重新出現 ...
hobby
【年度巨片】經典延續《未來戰士:黑暗命運》有全新拍攝花絮 ...
19 Jul 2019
所以話唔好欺壓人咁耐,否則只會引發衝突
hobby
【熱身賽都咁好火?】曼聯及列斯聯球迷大打出手!
19 Jul 2019