{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  圖:互聯網
POSTED ON 12 Jul 2019

星際大戰系列電影《STAR WARS:天行者的崛起》將於今年年底上映,而美國加州迪士尼樂園嘅「星際大戰園區」亦係早前春季盛大開幕,可見星戰嘅魅力一直都存在。而今日要講嘅星戰商品更走入大家嘅生活,決定要將原力與大家同在。

今次迪士尼就聯同家具設計師Kenneth Cobonpue合作推岀一系列星戰主題家具,每款家具都帶有星戰嘅特色,超有質感而且還極具未來科技感。

Kenneth Cobonpue係菲律賓當紅嘅設計師,今次同迪士尼推岀共五款家具,包括3個扶手椅、1個矮腳凳和1個造型吊燈,全都由星戰經典角色為藍本創作,可以話每件家具都勾起星戰迷嘅回憶!設計師亦表示佢希望可以將星球大戰角色嘅精髓都融入到設計中,而且亦透過個人設計特色將設計變得有趣。

實現夢想的時間每個人不同,不能同學校寫給你時間表相提並論。威爾斯中鋒Kieffer Moore就絕對是大器晚成的好例子。
hobby
玄火 - 27歲威爾斯救生員成「龍」之旅
14 Oct 2019
【一體喇叭】英國Linn推出華麗Highend無線喇叭Linn Series 3 英國傳統喇叭音響品牌Linn係最早開發無線串流音樂播放的Highend音響牌子之一,早係2007年已經推出其無線播放機,隨著工藝的進步和技術的強大,最近位 ...
hobby
【一體喇叭】英國Linn推出華麗Highend無線喇叭Linn Series 3
14 Oct 2019