{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 19 Aug 2019
大熱AV界劇集《全裸監督》大成功宣佈推出第二季

 

差一點就和AV睇齊的大熱日劇《全裸監督》高調宣佈將推出第二季,可能大家已好性急煲哂第一季的八集,急不及待想睇多一季。呢套作品奇跡地未列為18禁劇作但尺度之大讓人感到非常熱情, 第一季過後成功谷起田森田望智呢位拍演AV天后黑木香的女星,一路揭祕成人工業AV界的深層內幕,第二季繼續探索山田孝之飾演的AV傳奇級導演村西透,故事將於夏威夷開始拍攝。

 

 

 

 

潛力新星森田望智在《全裸監督》演技精湛,演出大膽,原來劇集以外佢係一位內外兼備的清純少女。據知佢擅長花式滑冰和芭蕾舞,是一位位青春有才華的花樣少女,同劇集中大膽狂野的腋毛AV女王好唔同。不過大家睇慣一個人就係從佢角色中的性解放開始,先入為主就係一定的事。

原班人馬再創高峰第二季度令人期待

《拳皇》唔打架可以做咩?
hobby
【格鬥少女風】《拳皇》唔打架,玩友情與愛情?!
13 Sep 2019
【西瓜不醉】日本人氣食好西「劈酒西瓜」DIY威士忌打爆請你食 中秋佳節,大家開開心心放好假,和家人朋友食好西,飲飽食醉,咩野煩惱都扔諸腦後,係呢個咁快活的日子,等我推薦大家製作一個專攻假日的好西食品, ...
hobby
【西瓜不醉】日本人氣食好西「劈酒西瓜」DIY威士忌打爆請你食 ... ... ... ... ...
13 Sep 2019