{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 19 Aug 2019
大熱AV界劇集《全裸監督》大成功宣佈推出第二季

 

差一點就和AV睇齊的大熱日劇《全裸監督》高調宣佈將推出第二季,可能大家已好性急煲哂第一季的八集,急不及待想睇多一季。呢套作品奇跡地未列為18禁劇作但尺度之大讓人感到非常熱情, 第一季過後成功谷起田森田望智呢位拍演AV天后黑木香的女星,一路揭祕成人工業AV界的深層內幕,第二季繼續探索山田孝之飾演的AV傳奇級導演村西透,故事將於夏威夷開始拍攝。

 

 

 

 

潛力新星森田望智在《全裸監督》演技精湛,演出大膽,原來劇集以外佢係一位內外兼備的清純少女。據知佢擅長花式滑冰和芭蕾舞,是一位位青春有才華的花樣少女,同劇集中大膽狂野的腋毛AV女王好唔同。不過大家睇慣一個人就係從佢角色中的性解放開始,先入為主就係一定的事。

原班人馬再創高峰第二季度令人期待

【DC宇宙】全新串流影視平台HBO Max將推出 《水行俠:亞特蘭提斯之王》動畫 介紹兩樣影視資訊畀大家,第一華納兄弟全身串流影視平台HBO Max 將會係今年第二季係美國上線,到時串流影視平台將會比起而家更加「大 ...
hobby
【DC宇宙】全新串流影視平台HBO Max將推出 《水行俠:亞特蘭提斯之王》動畫 ... ...
17 Jan 2020
睇黎Sneaky要專心Cosplay啦!
hobby
【專注Cosplay直播?】Sneaky宣佈退出LOL Cloud 9戰隊?
16 Jan 2020