{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 May 2023

講起史泰龍 (Sylvester Stallone),大家當然第一時間會諗起佢拍過嘅經典動作片,但我諗有唔少人亦會諗起佢有三個靚到唔似佢生嘅女。而近日史泰龍接受訪問時就露出「女兒傻瓜」嘅一面,表示佢希望三個女都變成「老處女 (Spinster)」永遠都留喺屋企。

卻說史泰龍與其現任妻子、本身係模特兒嘅Jennifer Flavin,以及三個女Sophia、Sistine及Scarlet早前拍攝家庭真人騷《The Family Stallone》,近日為咗宣傳而成家一齊上節目接受訪問。席間主持人Hoda Kotb問到三姊妹「有史泰龍做你老豆會唔會好難拍拖?」大家姐Sophia就回答:「我哋都係單身,所以…」而史泰龍就接話:「我希望佢哋會變成老處女,我正朝著呢個方向努力,等佢哋呢世都會留喺屋企。」

大家姐Sophia

二家姐Sistine

三妹Scarlet

二家姐Sistine就表示老豆「有時都真係嚇親人」,仲話有時啲男朋友黎見完家長之後就唔會再返黎,「就係因為佢太得人驚!佢連Hello都唔同人講架佢!」對此史泰龍就回應:「我唔信佢哋!我唔信男人架…」女兒打斷佢話:「你成日都係咁講架啦!」史泰龍就反駁,「咩我成日咁講?歷史都係咁講架!你睇人類咁耐以來嘅進化史…」結果佢老婆又打斷佢:「但你同阿妹個男朋友相處得幾好呀!」三妹Scarlet亦表示「佢同我男朋友係死黨黎!」對此史泰龍膚衍回答:「係呀,我哋個紋身仲襯咗添呀…」可見一代硬漢喺三個女面前都係毫無還手之力。

隨住《鬼滅之刃》最新一季「柱訓練篇」將於30日完結,故事即將進入最終篇章「無限城篇」,正當Fans們猜測最終大戰會以電視動畫還是劇場版呈現時,官方就疑似走漏風聲,意外曝光「無限城篇」將製成三部劇場版播出。 ...
hobby
【動漫】《鬼滅之刃》官方周邊曝「無限城篇」將製成三部劇場版播出
24 Jun 2024
曾為《機動戰士高達》阿寶、《聖鬥士星矢》星矢、《名偵探柯南》安室透等著名角色配音嘅古谷徹,早前被爆出與37歲Fans發生不倫關係長達4年半,甚至強迫對方墮胎並施以暴力行為,引起軒然大波。時隔一個多月,古谷徹 ...
hobby
【日本】古谷徹宣布辭演《名偵探柯南》安室透、《海賊王》薩波
24 Jun 2024