{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  圖:互聯網
POSTED ON 12 Feb 2019

日本北海道帶廣的「幸福車站」係不少戀人旅客打卡勝地,雖然宜家即刻飛轉北海道可能有D困難。不過今年情人節,沙田新城市廣場就成個車站搬過左過呢香港,為大家呈獻充滿春日戀愛氣息的【戀人の幸福駅】大型主題佈置。兄弟們趁著情人節之月同摯愛一齊呢漫遊呢個愛的國度,盡情地打卡放閃!

【戀人の幸福駅】於櫻花樹下融入五大日系幸福裝飾,當中包括:「幸福櫻の號列車」、「甜蜜幸福の鳥居」、「戀戀幸福の鐘駅」、「櫻の戀愛駅」及「長久の幸福駅」,個個都係情侶打卡放閃熱點。

當然唔少得嚟到「戀戀幸福の鐘駅」,將你對情人嘅深情諾言寫係「幸福祝願牌」上面啦,仲有可以係「長久の幸福駅」為你嘅情人挑選限量版嘅戀愛車票,無論係「暖男呵護駅」、「荀盤到手駅」,抑或是「女神關注駅」,都為另一半送上甜蜜嘅祝福。

【新城市廣場 戀人の幸福駅】主題裝置詳情

日期: 即日至224

時間: 中午12時至晚上10

地點: 新城市廣場一期三樓拱型玻璃天幕廣場

【新戲推薦】有王晶就有爛片?四大影帝聯手合拍《追龍2》 6月將至,避走《復仇者聯盟4》的各方影片統統回歸。電影業又回到從前熱鬧多變,票房就肯定不會保持強盛,但唔同的電影有機會推陳出新,當中有一套一看就 ...
hobby
【新戲推薦】有王晶就有爛片?四大影帝聯手合拍《追龍2》
22 May 2019
【實用影音】Victrola VS-140是另一款咖啡檯造型的藍芽喇叭 整一張檯出來當喇叭,並非第一次出現的概念,早前我地已經介紹過一個香港設計的喇叭檯。不過產品要成功殺出重圍除功能還是外觀,起碼別人一睇就覺得就 ...
hobby
【實用影音】Victrola VS-140是另一款咖啡檯造型的藍芽喇叭
21 May 2019