{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  圖:互聯網
POSTED ON 12 Feb 2019

日本北海道帶廣的「幸福車站」係不少戀人旅客打卡勝地,雖然宜家即刻飛轉北海道可能有D困難。不過今年情人節,沙田新城市廣場就成個車站搬過左過呢香港,為大家呈獻充滿春日戀愛氣息的【戀人の幸福駅】大型主題佈置。兄弟們趁著情人節之月同摯愛一齊呢漫遊呢個愛的國度,盡情地打卡放閃!

【戀人の幸福駅】於櫻花樹下融入五大日系幸福裝飾,當中包括:「幸福櫻の號列車」、「甜蜜幸福の鳥居」、「戀戀幸福の鐘駅」、「櫻の戀愛駅」及「長久の幸福駅」,個個都係情侶打卡放閃熱點。

當然唔少得嚟到「戀戀幸福の鐘駅」,將你對情人嘅深情諾言寫係「幸福祝願牌」上面啦,仲有可以係「長久の幸福駅」為你嘅情人挑選限量版嘅戀愛車票,無論係「暖男呵護駅」、「荀盤到手駅」,抑或是「女神關注駅」,都為另一半送上甜蜜嘅祝福。

【新城市廣場 戀人の幸福駅】主題裝置詳情

日期: 即日至224

時間: 中午12時至晚上10

地點: 新城市廣場一期三樓拱型玻璃天幕廣場

導演羅素兄弟將拍兩部新作R級吸毒蜘蛛仔《Cherry》及真人版《神勇飛鷹俠》 SDCC聖地牙哥動漫展曲終人散,但仲有一單不能數漏的就是《復仇者聯盟4》導演羅素兄弟的兩部新作,一部是大家回憶滿滿聽到都興奮的真人 ...
hobby
導演羅素兄弟將拍兩部新作R級吸毒蜘蛛仔《Cherry》及真人版《神勇飛鷹俠》 ... ... .. ...
23 Jul 2019
日前除咗係 太陽神11號 (Apollo 11) 成功登陸月球50週年外,同時 NASA (美國太空總署) 亦為大家帶嚟一件振奮人心嘅消息,就係 NASA 宣布將會喺2024年前,使用剛建造完成嘅 Orion (獵戶座) 載人太空艙送太空人重返月 ...
tech
NASA獵戶座太空船艙建造完成 2024年前重返月球
23 Jul 2019