{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  圖:互聯網
POSTED ON 12 Feb 2019

日本北海道帶廣的「幸福車站」係不少戀人旅客打卡勝地,雖然宜家即刻飛轉北海道可能有D困難。不過今年情人節,沙田新城市廣場就成個車站搬過左過呢香港,為大家呈獻充滿春日戀愛氣息的【戀人の幸福駅】大型主題佈置。兄弟們趁著情人節之月同摯愛一齊呢漫遊呢個愛的國度,盡情地打卡放閃!

【戀人の幸福駅】於櫻花樹下融入五大日系幸福裝飾,當中包括:「幸福櫻の號列車」、「甜蜜幸福の鳥居」、「戀戀幸福の鐘駅」、「櫻の戀愛駅」及「長久の幸福駅」,個個都係情侶打卡放閃熱點。

當然唔少得嚟到「戀戀幸福の鐘駅」,將你對情人嘅深情諾言寫係「幸福祝願牌」上面啦,仲有可以係「長久の幸福駅」為你嘅情人挑選限量版嘅戀愛車票,無論係「暖男呵護駅」、「荀盤到手駅」,抑或是「女神關注駅」,都為另一半送上甜蜜嘅祝福。

【新城市廣場 戀人の幸福駅】主題裝置詳情

日期: 即日至224

時間: 中午12時至晚上10

地點: 新城市廣場一期三樓拱型玻璃天幕廣場

F90相信係好多高達迷嘅怨念機,F91 97 出咗咁多產品,MG F91 都出埋Ver. 2.0,F90 就一直都無再出,只有一堆老模,Fans 們需要花好大氣力去改造。但B廠就正式宣佈會推出 F90 連同「A to Z Project」,認識F90 嘅朋友 ...
hobby
齊來學alphabet,F90 A to Z
18 Apr 2019
以由畫框跳進T恤上好像有點不合,因為它的畫框早把畫作給碎了…
style
【藝術植入】Banksy 作品 Girl With a Balloon 由畫框跳進 T恤上!
18 Apr 2019