{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 12 Feb 2019

一年一度嘅本地體育盛事渣打馬拉松今個星期日就舉行啦,各位跑手調整好狀態未先?

作為香港女子長跑代表,姚潔貞亦都將會參加今年嘅渣馬,不過因為去年生完BB,再加上仍然有啲少傷,所以佢今次只會參加半馬賽事。雖然係咁,佢仍然會係呢個組別嘅冠軍熱門之一,而佢自己則只係希望做到想要嘅時間,名次只係其次。

除左黎緊嘅渣馬,姚潔貞目光更遠,佢想再一次代表香港挑戰奧運,但面對嘅困難比上一屆更多,因為時間上嘅要求更苛刻,再加上其身體狀態亦都無上屆咁處於巔峰,但係佢仍然想接受呢個挑戰,盡力去衝奧運資格。

姚潔貞熱愛跑步,又曾經做護士,如今又生了一個BB,三樣野都係非常辛苦,咁究竟佢覺得邊樣對於自己黎講係最辛苦呢?答案係生BB。相信呢個對於作為媽媽嘅都一定會認同,除左要忍受生產期間嘅痛楚之外,陀BB期間嘅擔憂先係對呢位媽媽最大嘅折磨。

有唔少身邊嘅朋友都對呢位新手媽媽跑手有意見,甚至同佢講:「唔好再跑啦,專手湊BB啦,養好身體要緊。」但係姚潔貞唔想放棄,佢要挑戰自己,對於呢個行為佢自己都覺得非常瘋狂,但卻好想達成。

最後,作為專業跑手,姚潔貞亦都比左一啲意見比即將參加渣馬嘅朋友,想知嘅就即刻睇片啦!

少少性感是OK的。女生,我覺得是很美的生物,身材好的時候真的…很吸引!連我作為一個女性我都忍不住…
people
長腿宅女 - Erin Wong 王卓淇
09 Jan 2020
人們常說「食色性也」,性明明是人最基本的需要之一,但亞洲社會卻普遍對其充滿忌諱,「成人玩具」更是大家都想試卻又大家都不說的話題。就如德國品牌WOWTECH 亞太區董事總經理Alberto所說:「我覺得到今天這個行業 ...
people
【每個男人 都有故事】第一百二十二集:為Womanizer領航的男人 - Alberto Cuccagna .. ...
18 Dec 2019