{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 17 Jan 2020

因與「不敗拳王」Mayweather一戰成名嘅MMA拳王McGregor,自從2018年10月與Khabib Nurmagomedov激戰後就再無登上擂台。不過相隔超過1年後,McGregor終於回歸鐵籠,於黎緊1月19日嘅UFC 246中迎戰Donald Cerrone。

(UFC246記者會)

雖然離開擂台超過一年,但McGregor嘅人氣依然強勁,其中Reebok就搵黎呢位「寸咀拳王」擔任全新Zig Kinetica嘅主角。

今次Reebok全新Zig Kinetica大玩顛覆性力量概念,並將McGregor變為人偶打低一眾玩具怪物,展現其拳王實力。

Zig Kinetica鞋款以2010年推出嘅Zig Pulse跑鞋設計及科技作為靈感,並將中底分為三個能量系統,當中嘅Zig Energy Bands就好似橡筋一樣可延伸及收縮,提供全方位能量回彈嘅功能,助跑手不推向前。

唔知到時回歸戰中,McGregor會唔會著住呢對新鞋現身,然後將對手完美擊倒,再現王者回歸呢?!

終於打低Wilder啦!!
sports
【冠軍易主】Fury擊敗Wilder搶左WBC金腰帶!
24 Feb 2020
所謂人不可以貌相,原來基爾獲加(Kyle Walker)在場外的「射術」可能比前鋒更出色,因為他成功「醫好」不育辣妹,今已懷孕24周!
sports
玄火 - 曼城「聖手」專治不育
24 Feb 2020