{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 03 Jun 2020

你對「萬人迷」碧咸(David Beckham)的第一印象係點? 相信大部份人都應該會先係覺得佢靚仔,其中就包括其前隊友加利仔。

作為「92黃金一代」嘅成員,碧咸同加利仔在青訓已經認識,其後更一齊協助曼聯奪得6次聯賽冠軍及1次歐聯冠軍。二人嘅關係非常緊密,甚至加利仔更加係碧咸婚禮上嘅伴郎。

而昔日對於碧咸嘅第一印象,加利仔表達自己第一眼已經愛上對方:「我第一眼就已經愛上他(碧咸),佢嘅外表、身型,佢對波boot永遠都係完美的,仲有鞋帶永遠都會挷得非常工整,一切都非常乾淨整潔,我希望未來有一天可以成為佢嘅伴郎。」

「我記得當日遇見佢,佢嘅髮型完美地gel起,完美嘅曼聯隊服、完美嘅白色波boot,而我地其他人嘅裝備卻非常破舊。」

雖然碧咸看似同「92黃金一代」嘅人非常親密,但其實佢14,15歲才轉到曼聯嘅青訓營,而當時加利仔、史高斯、傑斯、畢特等人已經早早認識,所以碧咸嘅加入並唔係想像中咁輕易,但最終佢都係成功左,並成為如今全球嘅超級巨星,世界上所有人都認識佢。

「呂布」果然名不虛傳!
sports
【反勝祖記】伊巴謙放話:「我早黎嘅話冠軍無你祖記份。」
08 Jul 2020
祝入場人士好運了...
sports
【危機】9月法國網球公開賽准球迷入場!
03 Jul 2020