{ SKIP }
文:MenClub 軾條鉄  
POSTED ON 06 Nov 2019

現年26歲的英國超模Cara Delevingne出道以來的惡咀臉,中性美一直得到唔少品牌垂青。曾公開雙性戀的她,佢嘅另一半亦一直成為話題。而今次Cara繼春夏季度後,再次與法國名牌Balmain設計總監Olivier Rousteing全裸上陣拍攝秋冬廣告。對於時裝界來說,全裸拍廣告係好平常,但今次奇就奇在,拍攝場地竟然係Balmain店鋪的玻璃櫥窗,而唔選擇係Studio拍攝,公眾場合如此表演,又確實大膽!

今次拍攝花絮片段中由Balmain設計總監Olivier Rousteing在Instagram中釋出,全裸的Cara和Olivier只拿著品牌白色紙袋遮蓋重要部位,而Olivier更親吻Cara耳朵與全裸擁抱。一位雙性戀model與一位同性戀的設計總監擦出來的火花,又係點嘅一回事呢?

其實今年年初Olivier Rousteing已邀請過好友Cara Delevingne拍攝半裸硬照,當曷Olivier從後擁抱兼用雙手遮蓋Cara的胸部,已經成為話題。


英國超模Cara Delevingne其實於《自殺突擊隊》(Suicide Squad)、《星際特工瓦雷諾:千星之城》(Valérian et la Cité des mille planètes)等電影出鏡,所以大家唔多唔少對佢有點印象吧!

根據《華爾街日報》報導,曼哈頓地標「華爾街銅牛」(Charging Bull)一直安放在城Bowling Green公園最北端30年,但由於該地區行人路狹長,且靠近一處斑馬線。紐鉉市政府希望搬走銅牛,以便為行人提供更多空間。而紐 ...
style
【華爾街變天?】曼哈頓地標「華爾街銅牛」將被搬走
11 Nov 2019
以奢華的暗黑骷髏美學,廿多前年在日本掀起暗黑Hi Street美學的mastermind JAPAN,早就將華麗與死亡的理念共冶一爐。而品牌沉澱數年後,這幾年開始捲土重來,今季便再找來美國Timberland合作,將MMJ的暗黑骷髏植入到 ...
style
【黎明前的黑暗】Timberland x mastermind JAPAN 暗黑美學Capsule Collection ...
08 Nov 2019