{ SKIP }

POSTED ON 12 May 2021

擁有日本極緻眼鏡技術的Japonism,自1996年成立以來屬於日本福井殿堂級品牌。而品牌以”日本主義”自稱,肩負住日本及鑄造眼鏡工藝的追求的講究。Japonism ‘JS-143’由全鈦金屬建造,內外均是金屬組合部件,並設計出特殊的雙層鈦金屬夾層,展現了品牌自家的精密工藝!
【Japonism「結構·錠青·鈦合金」眼鏡展示會】
今次LUMIC帶來了Japonism sense春夏系列來展覽。其中主打型號JS-143,擁有全鈦金屬的建構,加上「電鍍藍」全金屬鏡身,將鈦金屬眼鏡提升至全新高度!
期間還展示了Japonism sense系列的大量新作,想認識及想試戴一下Japonism的話,記得趁假朔親臨來看看吧!
Japonism「結構·錠青·鈦合金」眼鏡展示會
日期:5月7日-5月16日
時間:10:30-21:00
地點:荃灣大河道100號海之戀商場1樓1054舖
查詢:3168 8038
Fashion嘅野我真係識鐵條咩....
style
【潮物】Crocs膠鞋加名牌高踭有無得諗? 咪玩啦....
10 Jun 2021
戴眼鏡主要有兩個目的,一就係你對眼唔好真係需要佢幫手提升視力,二就係與視力無關你純粹想副眼鏡幫你提升顏值。而無論你係屬於邊一個目的,只要你對眼鏡有返些少要求,就好有機會聽過The New Black Optical個名。 ...
style
【造型】進軍新界 本港日本手造眼鏡名所進駐荃灣
26 May 2021