{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 20 Sep 2021

著名街頭潮牌Supreme過往一直同各個大品牌玩Crossover,每次聯乘產品都會掀起一股搶購熱潮。最近著名爆料人Instagram@dropsbyjay就表示,Supreme嚟緊將會同Tiffany & Co.推出首批聯名產品,若然消息屬實,必定會成為2021秋冬最大焦點。

View this post on Instagram

A post shared by DropsByJay (@dropsbyjay)

自從2017年Supreme同Louis Vuitton攜手推出聯乘產品大賣開始,近年各大高級時裝品牌亦相繼向街頭品牌招手,從而誕生出Dior x Sacai、Gucci X The North Face等一系列人氣產品。如果Supreme真係同Tiffany & Co.合作,話唔定會開創珠寶品牌x街頭潮牌合作嘅先河!

Supreme Box Logo Hooded Sweatshirt (FW17)

雖然目前消息尚未得到官方證實,亦冇任何諜照流出,但唔少粉絲已經非常興奮咁猜測會推出乜嘢產品,其中就有人估係頸鍊,亦有人估係「Tiffany Blue」配色嘅Box Logo衛衣同T恤,外型類似Supreme曾經喺2017秋冬出過個件。

可能眼見近年 Blokecore 的足球狂熱 ,Louis Vuitton 在剛發佈的 2025 春夏男裝系列中,竟然推出了一雙黑白色,外表極具復古味的足球波砵! 乍看之下 ,這雙名為「Footprint Soccer Boots」的波砵 ...
style
Louis Vuitton 於 2025春夏系列推出一雙黑白復古「釘砵」,你捨唔得著嚟踢波?
20 Jun 2024
日本匠人精神之所以受深得人們尊敬,是因為日本匠人們不但精益求精,而且還注重一絲不苟的細節,致力追求完美與極致。而最近日本 G-shock 推出了全新的錶款「 MRG-B2100B-1A 」 就將這份日本匠人精神,注入於手錶美 ...
style
將傳統日式木工藝術 「Kigumi」 融入錶盤設計,首款 G-SHOCK MRG-B2100B-1A 注目登場
19 Jun 2024