{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Jan 2022

對於一眾青年黎講 (香港標準四十幾歲都係青年嘛),藤原浩與木村拓哉可以話係日本潮流嘅兩大巨頭,而二人就即將於2022年再次合作,推出聯名週邊。

卻說木村拓哉即將於1月19日推出第二張個人專輯《Next Destination》,隨後亦會進行《Next Destination》巡迴演出,咁大家都知有演唱會就有演唱會週邊,而今次嘅週邊就搵黎藤原浩嘅frament designs聯乘推出,並以木村拓哉及藤原浩都好鍾意嘅Goro's銀飾為靈感,推出T恤、Hoodie、Tote Bag、頭巾以及疫情開始後就成為定番嘅口罩等。售價亦唔算貴,最貴嘅Hoodie都只係6,000Yen (約HKD$400)。

此次聯乘物品由即日起至3月31日期間,會於Johnny's官網有售,預計到1月下旬就會出貨。有興趣嘅Gentlement就可以去睇下啦。

資料來源:johnnys-shop

回想起10年前,余文樂人氣一時無兩,不論喺娛樂圈定還是時裝界都擁有巨大號召力,而佢當時創立嘅品牌 Madness 亦因而大受歡迎,唔少粉絲同潮人都特登排隊購買 Madness 嘅單品,不過到咗十年後嘅今日,大家係咪都逐漸 ...
style
Madness 踏入十週年,你有幾耐冇聽過「Madness」呢個名?
20 Feb 2024
自從數年前 Donald Trump 失敗連任美國總統後,在媒體前的曝光率便大大下降,本以為 Donald Trump 只會專注於政商界,誰不知最近 Donald Trump 就跨足波鞋界,並推出了一款名為「永不投降」的鞋款! ...
style
前美國總統 Donald Trump 推出名為「永不投降」的鞋款,竟然在短短兩小時便馬上售罄?
19 Feb 2024