{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 17 Apr 2018

夏天就到,除咗女女要大曬身材之外,巴打們都係時候要show show肌吸引一下異性目光,一排排朱古力腹肌當然唔少得!但如果你自問真係懶到出汁,又或者未Ready好操肌的話,都唔需要擔心,只要著上呢件日本妄想腹肌T,一樣都可以製造出大隻仔嘅錯覺!


其實ekoD Works嘅妄想T恤都出過好多系列,濕身又有,大波又有,而今次嘅妄想腹肌T(妄想マッピングTシャツ/Illusion muscle),就係畀人扮有腹肌,就算你有大肚腩,只要著上呢件T,唔單只可以見到格格分明嘅腹肌,就連胸肌都出埋黎!



官方指妄想腹肌T將於5月上旬發售,一件大約3888日圓,唔知巴打又有冇興趣入手呢?

由中國Cosplayer「千夜未來」所演譯嘅「庫巴公主」性感又可愛,難怪日本網民見到會咁歡喜!
gags
終於來了!可愛又性感的「庫巴公主」cosplay!
08 Oct 2018
「小白」X「不理不理左衛門」公仔喺9月10日已經喺日本各大夾公仔店上架,鍾意佢嘅就努力夾佢返黎喇!
gags
日本夾公仔機新品!「小白」X「不理不理左衛門」公仔
28 Sep 2018