{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 08 Jan 2019

「露股褲」呢個熱潮喺女裝時尚上就見得多,不過男人相對就少啲露Pat,可能大家都認為男人屁股唔係特別性感嘅一部分?所以就算係露,都係露手瓜露胸肌露腹肌,一係就直頭露條J出嚟威威佢,屁股?對男裝而言好似冇太大露出嚟嘅價值。但最近Twitter就有條不一樣的「露股褲」爆紅,皆因佢唔係女裝,而係一條男裝「露股褲」!重點係你想露少少又得,露多多又得,得咗!一齊研究下呢條「股惑」的褲先!01

話說有個日本網民喺Twitter上Share咗條來自西班牙男裝品牌PALOMO SPAIN嘅男裝褲,結果就被網民瘋傳。西班牙設計師Alejandro Gómez Palomo所創立嘅男裝品牌PALOMO SPAIN,喺設計上加入女裝元素,企圖突破男裝過去礙於性別上嘅侷限。可能就係因為呢個諗法,引致佢有「露股褲」呢個Idea,認為女人都可以露Pat,男人都一定得!於是一條前面冇問題,後面出晒事嘅男裝褲就此誕生……

可以睇到,呢條男裝褲正面好正常,但一轉身望見後面,就會睇到成排鈕扣,仲要呢啲鈕扣粒粒都啪得開,唔係裝飾咁簡單,你鍾意嘅話,可以淨係開少少,又或者開晒全部直接露股,一樣冇問題。不過網民就好疑惑,究竟呢個Function幾時用得著……?去廁所嘅時候?搽痔瘡藥嘅時候?定係……?巴打你又覺得條褲用嚟做咩最啱用呢?

要胸肌有胸肌,要腹肌有腹肌,女女想點攬就點攬!
gags
代替你任女友魚肉 韓國肌肉猛男抱枕
22 May 2019
你哋又覺得當中邊個嘅童顏最可愛呢?
gags
變晒「超級小朋友」童顏Filter惡搞「復仇者聯盟」
20 May 2019