{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Mar 2018
男人睇女人,外表上嘅其中最主要一環就係身型,而大部份男人應該都比較鍾意上圍豐滿嘅女仔。不過如果你有睇過我哋之前一篇關於「女性胸部對男人的意義」嘅文章,你就應該知道越「富有」嘅男人就越偏向鍾意胸部較少嘅女性——換言之如果你非常富有,咁你就應該好鍾意呢位田中めい啦!

田中めい係上年出道嘅日本水著女星,喺上年呢個時候其實佢仲係一個普通大學生,直到7月於原宿被星探發掘先正式入行,10月尾就已經發行第一隻寫真DVD。雖然めい真係堪稱「胸無四兩肉」,但佢身高165cm,加上個頭得黃豆咁大粒,拼湊出極完美嘅九頭身比例,盈盈一握嘅纖腰以及白滑無瑕嘅長腿一樣殺死大家唔少細胞。尤其最新推出嘅(第二隻)寫真DVD封面上嘅賽車女郎泳衣裝扮,睇圖都Feel到個高叉勒埋黎呀!

めい喺接受訪問時就話自己以同樣貧乳嘅佐佐木希為目標,你覺得佢又有冇可能呢?
meitanaka_ on Twitter
擺動一定相當有力!
girls
鋼腰極迷人 Stefanie Knight
18 Dec 2018
叔叔帶你上天台講故仔呀下!
girls
說故事的美女 超可愛台妹「珊迪」
17 Dec 2018