{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Apr 2019
成世人流流長總會出入過幾次醫院、睇過幾次醫生,但不論係公立定私家定診所,我咁大個人真係冇乜見過美女護士(歡迎各位報料),所以一直都唔明啲人究竟點解對護士咁有幻想。但後來我就明啦!原來唔係啲有幻想嘅人嘅問題,而係我遇到啲咩護士嘅問題!

你話如果我係住台灣,遇到嘅係呢位美女護士Elle,我手指生倒刺都一定會去睇醫生,呀係睇護士先啱!據網上報導Elle係長庚科技大學畢業,目前喺台灣最受歡迎嘅台大醫院做緊護士,但你睇佢個IG佢大部份時間都係去食去玩去影相,出街相皮膚白五官靚、泳衣照皮膚白滑身材好——係呀,佢唔著白衣個人都係白架!啲病人有佢照顧一定好快好返啫!

OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020
睇佢嘅興趣係手機Game、特技又係手機Game、放假鍾意瞓覺、拿手料理係杯麵黎睇,佢根本就係一宅女!
girls
【日本美女】elsy赤色擔當 超可愛宅女「新井椎夏」
04 Aug 2020