{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 May 2019
喺我細個嘅年代,「DJ」係一份你成世人都未必見到佢個樣,淨係聽到佢講嘢同播歌嘅工;而依家嘅DJ雖然都係繼續播歌,但你未必聽到佢講嘢,反而幾乎一定會見到佢個樣。咁係咪唔好事呢?又唔一定嘅,視乎你面前個DJ係咪好似呢位Amber咁樣樣啦!

呢位DJ Amber全名藍星蕾,係一位細個住喺台灣嘅新加坡人,據佢Facebook上嘅自我介紹,2012年時佢已經係「亞洲Top Model」,後來唔知點解做咗DJ,曾經黎過香港、去過台灣、印尼等多個亞洲國家演出,亦為佢喺Facebook同Instagram帶來超過60萬Fans。不過你問我呢,我就唔敢肯定呢幾廿萬人全部都係鍾意聽佢播歌嘅人,因為你睇下佢啲相,佢除咗打碟之外仲成日打個心口出黎!醉翁之意究竟在酒定係在心口?睇黎得大家自己先合啦!

amberna.media on Facebook

ambernall on Instagram

好多時受付嬢都係客人到達時對公司嘅第一印象來源,所以唔少公司都會搵靚女去做,有啲甚至靚到可以去做寫真偶像!
girls
原櫃檯姐姐變寫真偶像 「海里 kairi」
22 Feb 2020
成日話東歐多美女,但其實中歐都有唔少盛產美女嘅國家,例如波蘭就係其中之一!
girls
波蘭清秀美人 「Jadwiga Koc」
21 Feb 2020