{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 24 Jun 2019
為大家介紹返美國模特兒Kari Riley!表面上睇,你會以為佢只係一個普通靚女模特兒,金髮藍眼白皮膚、可愛五官中等身材係幾養眼,而且睇落去仲幾有氣質。但原來除咗做Model,Kari仲有個興趣就係寫詩,仲為自己嘅作品開咗個Instagram。

以佢本身有成23萬Followers黎計,第二個帳戶有返一萬幾千好合理呀係咪?但由2月5日開到依家,呢個Instagram係得467個人Follow,分分鐘你個IG都多人過佢。點解靚女都咁唔吸Like?首先係呢個帳戶真係「純文字討論」,完全冇Kari個樣;其次就係唔知係我英文差定佢寫得太高明,啲詩隻隻字我都明但就係唔明佢講乜鬼!所以我建議大家唔好浪費時間,目標為本,淨係J佢個主account好啦!

karicassandra on Instagram
你話要睇平面方角你情願去睇電視?咁你就錯啦,因為就算Elle係一部電視,你睇佢個身材都知佢起碼係一部前凸後兀嘅曲面電視
girls
曲面方角 青年選美冠軍 Elle Cook
19 Oct 2019
如果依家啲o靚妹有咁容易被人氹到,你哋就唔使晚晚黎睇我寫女啦!
girls
外國勢力「天使」? 蒙面又拎棍的「Anna Fury」
19 Oct 2019