{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Aug 2019
社交媒體嘅好處(或壞處),就係你可以輕易睇到一個人有幾多Followers,憑呢個數字你就可以推斷佢嘅影響力、可信度、值得你Follow度等等。但喺啲情況下,呢個Follower數字都幾令人黑人問號。例如呢位俄羅斯網紅「Olga Chocolate」咁就係啦!

上網搵到Olga Chocolate本名應該係Olga Katysheva,1990年出生於俄羅斯葉卡捷琳堡。如果你睇佢啲相,佢身材算係肉感豐滿,但個樣就真係相當麻麻,將近30歲嘅亦稱唔上青春少艾,打扮亦唔覺有幾獨特,簡單啲黎講,佢表面就係一個肯著得幾性感嘅女仔。但奇就奇在佢竟然有成100萬Followers,數字上絕對係頂級網紅!究竟係佢有好嘢而我睇唔到,定係俄羅斯人嘅口味同我哋真係唔同呢?

olgachocolate on Instagram
歐西里斯同時係生育之神!
girls
在日本的埃及冥神 「歐西里斯醬」
20 Sep 2019
//對一個女人來說,最傷心莫過於黯然承認「他好像只是非常短暫地愛了我一下」,那種震撼的受傷程度,大概就是跟男人說,「你好像只是非常短暫地插了我一下」,然後就洩了,一樣傷人,一樣悲涼……// ...
girls
王貽興 - 假面夫妻
20 Sep 2019