{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  圖:互聯網
POSTED ON 26 Feb 2015

本文青有一位「大魔法師」朋友(如果你唔知咩係大魔法師,請自行Google)。為咗改變佢個頭嘅顏色,我哋都介紹過唔少女仔畀佢,其中有一個女仔樣又唔錯,性格又爽朗,雖然就冇咩身材,但都不失為一個好對手!初頭佢哋發展得都幾好,點知突然條仔縮沙,仲一縮就縮到同條女斷絕來往。我哋緊係質問條仔做乜鬼嘢,點知佢用踩到屎嘅語氣同我講:「條女,Cosplay架!」

膚淺,膚淺,實在太~~~~~膚淺!難怪你個頭到依家都仲係青過青苔!係,Cosplay呢家嘢唔係個個都好,但講到尾都係一份興趣,同你鍾意打機有咩分別?況且佢係一個女仔黎喎!Cosplay喎!有時山珍海錯日日食你都悶啦!但佢換件衫就係另一個人啦喎!你諗有幾多可能嘅性?(我冇打錯字架!)

即係若然你咁都唔明,等我請出曾經親身示範「開胸衫」嘅日本Cosplayer御伽ねこむ黎做個例子。


你睇你睇,Cosplay動漫人物,好合理


Cosplay學生妹,亦都冇問題


Cosplay老師護士兔女郎,直頭係Fit添啦!



跟住再換返套日常服,真係二姑都頂唔住!


See?明啦嘛?其實Cosplay,真係冇咩好怕架!


……除非係Cosplay男囉!



御伽ねこむ

如果大家有留意日本新聞,或者會知道近日日本壽司郎因為一個高中生嘅惡作劇而導致股價大跌,蒸發160億Yen市值,甚至有網民影到平時人滿為患嘅壽司郎竟然門可羅雀。而喺呢個時候,Twitter上就出現一條號稱「一個女仔 ...
girls
【深夜】拯救日本迴轉壽司店的台灣女生 「紳士龍蝦」
02 Feb 2023
大約一年前我就同大家介紹過日本小姐出身、憑住柔軟豐滿身材於寫真界大放異彩嘅「フミカ」,當時我就提到,フミカ嘅一大特色係由出道起嘅寫真尺度就已經非常性感,距離全裸幾乎只有一步之遙。咁大家都知尺度呢家嘢, ...
girls
【深夜】國民巨乳姐姐「フミカ」挑戰極限 推全裸寫真
01 Feb 2023