{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 09 Feb 2021
有時候一個女仔外表太完美或身材太過火辣,總會帶畀人一種距離感,有種「這些機會不是屬於我的」嘅感覺,彷彿同螢幕入面嘅明星一樣,喺生活圈子入面無機會接觸得到。而今日介紹嘅松下玲緒菜,雖然都係明星,但畀到人一種鄰家女孩感覺,好似日常生活入面有機會識到嘅妹妹一樣。
今年21歲嘅松下玲緒菜係女團Maneki Kecak成員之一,喺上年五月推出第一本個人寫真《いつまでも》為青春留下倩影。寫真集以旅行為主題專程去到台灣取景,穿梭大街小巷體驗地道小食,當然唔少得內衣及水著造型。
松下玲緒菜雖然睇落人畜無害純情乖巧,事實上就有啲曳豬,早些年被人發現喺東京一間酒吧未成年飲酒(日本飲酒合法年齡20歲),不過在座各位又有邊個未試過未成年飲酒吖,其後被經理人公司罰要留喺屋企「閉關」一個月反省。
資料來源:[email protected][email protected]_reona
今年23歲嘅「藤井サチ」擁有日本及美國血統,精緻五官加上170cm高挑身材相當出眾,14歲就被星探發掘入行做Model。入行唔夠一年就喺少女雜誌《Seventeen》選美比賽勝出,繼而成為該雜誌專屬Model,後來更成為著名女性 ...
girls
【深夜】170cm日美混血Model「藤井サチ」
08 Mar 2021
普遍人對讀唔同學科嘅女仔都有個刻板印象,例如讀護理就係白衣天使有愛心、讀幼教就係鍾意小朋友、讀Art嘅就好有性格。咁如果係讀法律,你第一時間又會諗起咩性格?今年22歲嘅「新田さちか」 ,目前就讀日本青山學院 ...
girls
【深夜】日本法律系大學生「新田さちか」
05 Mar 2021