{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 25 May 2021

成日有人話「愛笑的女生運氣不會太差」,雖然就無實質根據,但鍾意笑嘅女仔確實會畀人一種平易近人,充滿正能量嘅感覺。好多時候一個笑容就能夠化解心中唔少煩惱,所以大家對愛笑嘅女仔都比較友善。今日介紹嘅「Miyu」,就係一位非常鍾意笑嘅女仔,十張相入面有九張相都係笑容滿臉,希望大家睇完都會開心啲。

今年22歲嘅「Miyu」本名為「村島未悠」,2016年加入韓系日本女團「CHERRSEE」出道,擔任「C位」(Center)一職,同時亦係團入面最年輕嘅成員,擅長跳舞同唱歌,更曾經到過韓國接受半年特訓。

雖然「Miyu」生得細細粒,身高得158cm,但就擁有F Cup豐滿上圍,加上經常笑口常開,深得一眾粉絲芳心。自從2017年初嘗水着寫真後,就周不時被雜誌社邀請拍寫真大晒誘人胴體,直到2019年終於推出首本個人寫真集,成為團內首位出個人寫真嘅成員。不過上年年尾佢就退出咗「CHERRSEE」,未知日後去向如何,唔知會唔會全職做寫真女星呢!

資料來源:[email protected][email protected]_miyu0827

有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一個有桃尻美女之稱嘅寫真 ...
girls
【深夜】桃尻美女 日本寫真女星「月城まゆ」
18 Jun 2021
100cm究竟係一個咩概念?當然唔係講緊等於1米或者39吋嗰啲廢話,而係指上圍100cm究竟係咩視覺效果。近年日本寫真界又多咗一位「來勢胸胸」嘅新人加入,「桜井木穂」除咗有100cm,仲要係I Cup罩杯,大家想知咩效果嘅 ...
girls
【深夜】日本寫真界新人 100cm「桜井木穂」
17 Jun 2021