{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 28 May 2021

呢個世界從來就好唔公平,永遠只有女仔嫌男仔唔夠高,好少聽到有男仔會嫌女仔矮,而且有人仲會特別鍾情於生得嬌小嘅女仔,顯得自己更加高大威猛之餘,又可以一手抱起對方。今日介紹嘅「小島瑠璃子」,就係一位生得嬌小,但身材就一啲唔小嘅性感女星。

今年27歲嘅「小島瑠璃子」,喺2009年參加日本著名經紀公司「HORIPRO」選秀活動,從33,910位參賽者脫穎而出勇奪冠軍,其後全力往主持界發展,主持過N個綜藝及體育節目。難得嘅係,就算佢喺影視圈走紅,仍然會間唔時幫雜誌拍下寫真,大晒E Cup身材。

美貌與智慧並重嘅「小島瑠璃子」,上年年頭就打算進軍中國市場,走咗去開微博同學中文。不過喺同年7月,就有日媒踢爆佢同大佢19年嘅《王者天下》漫畫家原泰久祕密拍拖,消息傳出後就冇再更新微博,睇嚟個計劃應該就玩完咗。希望佢拍拖之餘,往後都會繼續拍寫真靚相啦。

資料來源:[email protected]_kojima[email protected]_kojima

有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一個有桃尻美女之稱嘅寫真 ...
girls
【深夜】桃尻美女 日本寫真女星「月城まゆ」
18 Jun 2021
100cm究竟係一個咩概念?當然唔係講緊等於1米或者39吋嗰啲廢話,而係指上圍100cm究竟係咩視覺效果。近年日本寫真界又多咗一位「來勢胸胸」嘅新人加入,「桜井木穂」除咗有100cm,仲要係I Cup罩杯,大家想知咩效果嘅 ...
girls
【深夜】日本寫真界新人 100cm「桜井木穂」
17 Jun 2021