{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 18 Jun 2021

有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一位有桃尻美女之稱嘅寫真女星。

今年26歲嘅「月城まゆ」,2歲嗰陣就跟咗老豆去德國生活,直到10歲個年先回流返日本,由於喺當年讀過幾年書,所以佢非常熟悉德文,就連講日文都有德文口音。回國後就曾經喺大阪做過地下偶像,後來得到經紀公司賞識搬到東京正式成為一名藝人。2017年參加入寫真雜誌「FLASH」旗下寫真女星偶像組合「G☆Girls 」,同年更推出首張寫真DVD。

除咗桃尻之外,我覺得「月城まゆ」對眼都好迷人,尤其係佢笑緊或擺出個無辜表情嗰陣,隻眼就好似識放電咁,真係令人想入...非非,希望日後可以見到佢更多作品。

資料來源:[email protected][email protected]_mayu_xo

呢個世界上有一種性感,叫做「反差」,例如一個明明平時形象非常健康清純嘅女仔,突然之間轉行大膽性感路線,通常都會令男士們感到眼前一亮,面紅耳熱。而今日要介紹呢位「新藤まなみ」,就係一個好例子啦! ...
girls
【深夜】清純美人突出全裸寫真 能講五國語言嘅「新藤まなみ」
12 Aug 2022
相學中有云:眼下有痣,桃花旺盛,而對於非常講求人緣嘅藝能界,桃花好亦代表人氣更好如果按照呢個思路,咁今日要介紹嘅呢位「竹內花」理應一入行就大紅大紫。不過事實就唔係咁,係直到近排佢開始轉行水著,露出豐腴 ...
girls
【深夜】美人痣加可愛酒粒 豐腴美人「竹内花」
11 Aug 2022