{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 22 Oct 2021

如果大家有啲印象,早幾年我哋曾經介紹過一位叫「十味(タレント)」嘅可愛日本妹妹,由於當時即將踏入令和年代,而佢又以極高人氣出道,所以日媒幫佢起咗個朵叫「平成最後的奇跡原石」。事隔幾年,昔日呢粒「原石」已逐漸成器,除咗喺寫真界平步青雲,上年更組成偶像女團「#2i2」進軍樂壇。

今年22歲嘅「十味」自2018年被星探發掘出道,憑住眼大大可愛樣貌,生得嬌小(149cm)但上圍一啲都唔小嘅身材,吸引唔少「妹控」男士關注,IG差唔多有26萬Fans。佢喺上年推出完首本個人寫真集後,年底就聯同「奥ゆい」、「天羽希純」、「青木りさ」、「森嶋あんり」4人組成女團「#2i2」進軍樂壇,並希望2年之內能夠喺武道館開演唱會。

雖然「十味」做咗偶像,但佢冇因此而放棄拍寫真,上個月身穿Bikini去咗海邊大曬身材,展示畀大家睇咩叫集性感與清純於一身,更加玩到成身都係沙添,唔知呢粒「原石」最終會成咩大器呢?

資料來源:[email protected]_nico[email protected]_nico
大約一年前我哋就曾經為大家介紹過呢位「大久保桜子」,當時佢雖然已經加入寫真界兩、三年,但大家依然都係記住佢於《宇宙戰隊九連者》飾演綠連者嘅形象。不過於我哋報導完佢之後,佢就於寫真界發力,除咗拍攝繼續拍 ...
girls
【深夜】「蜜糖牛奶」特攝女星 「大久保桜子」初嘗妖艷
06 Oct 2022
日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022