{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 16 Mar 2022

俗語有云:禍福相依。過去兩年嘅疫情好明顯係個「禍」,咁同佢相依嘅「福」喺邊呢?我諗咗好耐都諗唔到。直到我發現有個新進日本水著女優「ロサリオ惠奈」,我就知道原來佢就係個「福」啦!因為如果唔係疫情,我哋根本就冇機會欣賞到佢嘅火爆身材!

一睇「ロサリオ惠奈」個樣,再加佢個名,相信大家都估到佢血統上唔係純正日本人,實際上佢爸爸係來自南美國家玻利維亞,媽媽就係日本人,所以佢先有既有亞洲人溫柔輪廓、又有南美女仔熱情如火嘅膚色與身材。而喺疫情之前,其實佢係生活於美國,亦喺美國讀緊大學,但隨住疫情爆發大學關閉,回到日本冇嘢好做嘅佢就喺媽媽嘅推薦下,參加由日本三大型事務所聯位舉辦大型試鏡,最後以亞軍物份簽約,正成以水著女優身份出道。

日本人對混血兒情有獨鐘就大家都知,再加上「ロサリオ惠奈」有住168高、36-24-36嘅教科書級身材,好快就成為各大少年雜誌以及男士們嘅寵兒,唔知依家發展得咁好,萬一疫情完咗佢仲會唔會返去讀書呢?

圖片:keinarosario on IG

大約一年前我哋就曾經為大家介紹過呢位「大久保桜子」,當時佢雖然已經加入寫真界兩、三年,但大家依然都係記住佢於《宇宙戰隊九連者》飾演綠連者嘅形象。不過於我哋報導完佢之後,佢就於寫真界發力,除咗拍攝繼續拍 ...
girls
【深夜】「蜜糖牛奶」特攝女星 「大久保桜子」初嘗妖艷
06 Oct 2022
日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022