{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Apr 2022

雖然話大部份男人都鍾意女人,但口味呢家嘢總係有些少唔同,所以要知道一個寫真女星受唔受歡迎,最客觀嘅就係睇佢出過幾多本寫真、幾多隻寫真DVD,一直出就即係一直有人買、一直有人買就即係一直受歡迎。而今晚要介紹嘅呢位大原優乃,由2017年9月到2021年12月期間,就總共出咗近40本寫真集!好明顯就夠哂紅啦?

其實去年4月時我哋就已經介紹過大原優乃,現年22歲嘅佢乃係童星出道,10歲時就加入少年偶像團體「Dream5」,曾經上紅白唱過《妖怪手錶》主題曲,後來團體解散,大原優乃於2017年轉職為寫真女星,憑154cm身高配F Cup身材,加上日本人至愛嘅「Kawaii」樣貌,曾N次登上少年雜誌封面,從此踏出成為一線女星之路。

而近年少年雜誌會為部份封面女星推出「主題寫真」,簡單黎講就即係將封面寫真搭多幾張相,另外拎出黎賣賺多筆。而大原優乃3年幾內與各大少年雜誌合作出咗35套寫真,再加佢自己出嘅兩本寫真集,大大小小夾埋近40本!可見佢嘅吸睛同吸金能力有幾高!而且同一年前相比,睇得出佢少咗啲Baby Fat,成個人越黎越有女人味,睇黎只要佢肯繼續出,啲寫真都一定繼續大賣啦!

圖片:yuno_ohara on IG

男人,通常都係膚淺嘅。我哋會留意到一位女性,絕大多數情況下都因為佢嘅外貌或者身材;但男人,同時係複雜嘅,因為我哋要愛上甚至仰慕一位女性,好多時都係因為對方嘅才華。咁你話呢個世界有冇一個才貌俱全嘅完美嘅 ...
girls
【深夜】高身長美女作家 文青女神「青戸しの」
17 Jul 2024
中國傳統思想認為「女子無才便是德」,但黎到21世紀呢句嘢已經完全不合時宜,現代女性唔單止要外表亮麗,仲要多才多藝先算係「得」。而按照呢個標準,今晚要同大家介紹嘅呢位「藤渡小百合」就一定係「好得」,事關佢 ...
girls
【深夜】格鬥技 X 看護師 「藤渡小百合」寫真出道!
15 Jul 2024